Numbers hezky česky

0
(0)

Numbers hezky česky je kniha popisující práci s aplikací Numbers, což je tabulkový kalkulátor od firmy Apple (který je na novějších zařízeních firmy Apple k dispozici zdarma).

Kniha je kompletně a původně v češtině, popisuje českou verzi uživatelského rozhraní Numbers pro Mac (verze od konce roku 2013) a tam, kde je to relevantní, uvádí postupy s přihlédnutím k případným specifikám českého prostředí.

Publikace poskytuje detailní návod pro v podstatě veškeré funkce a vlastnosti, které jsou v Numbers k dispozici. Obsahuje obecný popis Numbers a jejich fungování, ale také na konkrétních příkladech ukazuje postupy, jak se dostat k požadovanému výsledku.

Kromě popisu vlastností a specifikace konkrétních kroků u jednotlivých funkcí také u dané problematiky nabízí tipy pro zlepšení či zjednodušení práce s aplikací a také upozorňuje na skutečnosti, které nemusí být na první pohled úplně patrné.

Kniha pamatuje i na fakt, že značná část současných uživatelů Macu, případně produktů Apple obecně, přechází z konkurenčního kancelářského balíku. Pokud se tedy některé funkčnosti významně liší, upozorňuje i na rozdíly oproti aplikaci Excel.

  • Nakladatel:
    powerprint
  • ISBN:
    978-80-87994-37-5, EAN:
    9788087994375
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 194 stran, 16 × 23,2 cm, česky
  • Rozměry: 16 × 23,2 cm
  • Rok vydání:
    2015 (1. vydání)

Cena v obchodě: 512

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.