Knihy-ke-stažení-zdarma.com

Kniha princa Harryho Spare (Náhradník)

3.8
(4)

Kniha princa Harryho Spare (Náhradník)

Byl to jeden z nejpalčivějších obrazů dvacátého století: dva mladí chlapci, dva princové, kráčející za matčinou rakví, jak svět sledoval se smutkem a hrůzou. Když byla princezna Diana uložena k odpočinku, miliardy lidí přemýšlely, co si princ William a princ Harry asi myslí a co cítí – a jak se jejich životy budou od té chvíle vyvíjet.

Pro Harryho je to konečně ten příběh.

Než přišel o matku, dvanáctiletý princ Harry byl znám jako bezstarostný, šťastnej a šťastnej Spare k vážnějšímu Dědicovi. Smutek všechno změnil. Bojoval ve škole, bojoval se vztekem, s osamělostí – a protože obviňoval tisk ze smrti své matky, snažil se přijmout život ve světle reflektorů.

V jednadvaceti letech vstoupil do britské armády. Disciplína mu dala strukturu a dvě bojové túry z něj udělaly doma hrdinu. Brzy se ale cítil ztracenější než kdy jindy, trpěl posttraumatickým stresem a měl sklony k ochromujícím záchvatům paniky. Především nemohl najít pravou lásku.

Pak potkal Meghan. Svět zachvátila filmová romance dvojice a radoval se z pohádkové svatby. Ale od začátku byli Harry a Meghan kořistí tisku, vystaveni vlnám nadávek, rasismu a lží. Když Harry sledoval, jak jeho žena trpí, jejich bezpečnost a duševní zdraví je ohroženo, neviděl žádný jiný způsob, jak zabránit opakování tragédie historie, než uprchnout ze své mateřské země. V průběhu staletí bylo opuštění královské rodiny činem, kterého se odvážil jen málokdo. Poslední, kdo to zkusil, byla jeho matka. . . .

Princ Harry poprvé vypráví svůj vlastní příběh a zaznamenává svou cestu se syrovou, neochvějnou upřímností. Přelomová publikace Spare je plná vhledu, odhalení, sebezkoumání a těžce získané moudrosti o věčné síle lásky nad smutkem.

Vydavatel : ‎ Bantam; 1. vydání (10. ledna 2023)
Jazyk: angličtina
Vázaná vazba: 416 stran
ISBN-10: 0857504797
ISBN-13 : ‎ 978-0857504791
Rozměry: 16,3 x 3,5 x 24,2 cm

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 3.8 / 5. Počet hlasů: 4

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.

Exit mobile version