Knihy-ke-stažení-zdarma.com

Mistrovství ve VMware vSphere 4

0
(0)

Chcete proniknout do tvorby a správy virtuální infrastruktury? Rozhodli jste se ve firemní síti využít výhod nejpoužívanějšího virtualizační řešení? V této podrobné příručce se dozvíte vše o instalaci, konfiguraci, správě a monitorování virtuálního prostředí produktové řady VMware vSphere.

Naleznete v ní reálné scénáře – od případových studií až po interview – zaměřené na praktické použití nástrojů, technik a znalostí. Publikace také obsahuje zkušební testy, v nichž si můžete ověřit, jak jste probíranou látku zvládli. Knihu ocení nejen odborníci, kterým pomůže při implementaci, administraci, údržbě a odstraňování chyb v podnikovém virtualizačním scénáři, ale také začátečníci, kteří si uvědomují, že virtualizace může ušetřit prostředky na informační technologie, ale zatím nevědí, jak na to.

Kniha se mimo jiné věnuje následujícím tématům:

* Instalace, konfigurace a správa VMware ESX a ESXi
* Plánování a návrhy nasazení serveru vCenter Server
* Rady k práci se systémem vCenter Update Manager
* Vytváření a administrace virtuálních sítí a datových úložišť
* Migrace a import virtuálních strojů do stávající infrastruktury
* Správa řízení přístupu a alokace prostředků
* Sledování výkonu a zabezpečení systému VMware vSphere
* Automatizace VMware vSphere pomocí PowerShellu a PowerCLI

Jako prémii autor přidal tři přílohy: jedna nabízí řešení všech cvičení z knihy, další obsahuje podrobný popis běžných příkazů v Linuxu a v ESX a poslední popisuje osvědčené postupy ve VMware vSphere 4.

O autorovi:
Scott Lowe je autor, školitel a konzultant, který se zabývá virtualizací a dalšími podnikovými technologiemi. Účastnil se několika projektů týkajících se virtualizace v malých i velkých firmách. Je certifikovaným odborníkem společností VMware, Microsoft a NetApp. Za činnost v komunitě VMware autor navíc získal ocenění VMware vExpert, kterým se může pochlubit pouze přibližně 300 lidí na celém světě.

Cena v obchodě: 891

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.

Exit mobile version