Knihy-ke-stažení-zdarma.com

Captain America – omnibus 2

0
(0)

Ed Brubaker dal čtenářům úplně nového Captaina Ameriku, který je mnohem přijatelnější než jeho původní podoba. Jeho hrdina se musí vyrovnávat nejen s jinou dobou, v níž se ocitl, ale také s minulostí. Pokud se hrdina líbil v Ultimates, tady si ho vysloveně zamilujete.
Captain America patří k nejznámějším hrdinům marvelovského vesmíru, přesto byl u nás dlouho přehlížen, protože jeho americký patriotismus tak nějak vyšel z módy. Pak ale přišel Ed Brubaker se svým příběhem, který zásadně proměnil černobílé vnímání bojovníka oblečeného do vlajky z hvězd a pruhů.
Druhý omnibus Captaina Ameriky přivádí čtenáře přímo doprostřed rozehrané partie mezi hlavním hrdinou a superpadouchem Red Skullem. Změnila se doba a s ní i praktiky superhrdinů. Více než o pěsti jde o souboj nervů, ve kterém není nic jasné předem. Navíc se ukázalo, že Captainův parťák z války skutečně nezemřel a představuje divokou kartu neznámé hodnoty. Ke všemu se nad celým vesmírem Marvelu vznáší občanská válka, která změní superhrdinské komiksy navždy. Ed Brubaker změnil svým Amerikou dějiny celého jednoho světa. Buďte u toho.

Politické intriky, heroické akce, čisté dobrodružství a ohromující kresba Steva Eptinga, Michaela Larka, Mika Perkinse a dalších, to vše dělá z Captaina Ameriky nevídaný komiks. A vy můžete být u toho.

Cena v obchodě: 891

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.

Exit mobile version