Knihy-ke-stažení-zdarma.com

Itálie

0
(0)

Ze všech evropských zemí je Itálie patrně tou, již lze nejobtížněji charakterizovat. Je zároveň moderní a průmyslovou zemí, ale také zemí zemědělskou, kde jsou obyvatelé silně orientováni na rodinu a jejich život je spjat s tradicemi a obřady katolické církve.
Průvodce po Itálii nabízí velmi detailní, přehledné a aktuální informace. Je rozdělen do sedmnácti kapitol, které v podstatě odpovídají administrativnímu členění země. Místopisná část je velmi podrobná, průvodce vás doprovodí nejen při prohlídkách velkých měst a známých památek, ale dostanete se s ním i do méně navštěvovaných lokalit. Jeho rady ocení milovníci historických a uměleckých památek, kterým poskytuje kromě zasvěceného popisu památek, muzeí, galerií a kulturních zařízení také aktuální informace o otevírací době a ceně vstupného.
Spokojeni budou i turisté, kteří upřednostňují putování přírodou, průvodce jim dává tipy na výlety a turistické trasy a klasifikuje je podle obtížnosti. V průvodci najdete důležité autobusové a vlakové spoje včetně aktuálních časů odjezdů a délky cesty, dále výběrový seznam hotelů, které jsou rozděleny do cenových kategorií, včetně charakteristiky jejich služeb spolu s telefonními čísly a konkrétními cenovými údaji. Průvodce také doporučuje místa, kde se můžete dobře najíst či pobavit. Rovněž se můžete seznámit se základními údaji z historie Itálie, její architekturou a uměním. Připojen je i stručný česko-italský slovníček a seznam důležitých výrazů.
Aktualizované vydání přináší nejnovější informace. Samozřejmostí jsou kvalitní barevné fotografie i řada podrobných map.

Cena v obchodě: 99

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.

Exit mobile version