Knihy-ke-stažení-zdarma.com

Trénujeme s Figurkou

0
(0)

Ve spolupráci s Šachovým svazem ČR přicházíme s první cvičebnicí šachu na českém trhu. Je určena pro děti od 5 do 10 let, které mají chuť hrát šachy. Cvičebnice nabízí to, co běžným učebnicím šachu chybí, a to jsou opravdu ty nejjednodušší úlohy na procvičení lehkých matů. Děti se naučí, jak se vyvarovat zbytečným patům při jasně vyhraných partiích, a pochopí základní „finty“, které pomáhají vyhrát šachovou partii. Poznají hlavní sílu figur.
Je vhodná jak pro šachové oddíly, tak pro jednotlivé šachové nadšence. Dokonce úplní začátečníci v ní najdou zalíbení, protože začíná odhalováním tajemství šachu vysvětlením pravidel. Připravili jsme pro Vás barevnou omalovánku plnou šachových kombinací i nešachových úloh. Ve 20 kapitolách najdete úlohy, instrukce pro začátečníky, básničky, počítadlo bodů a na konci diplom pro všechny pilné žáky.
Cvičebnice pomůže lektorům šachových kroužků. Každé dítě z kroužku ji může mít k dispozici a lektor pak cvičebnici může využít jako pomůcku při hledání optimálního rozložení výuky ve školním roce. Dětem z ní může zadávat domácí úkoly. Cvičebnice navíc obsahuje řadu nešachových úloh, rébusů a omalovánek, což je bezesporu pozitivním motivačním aspektem. Součástí cvičebnice jsou originální ilustrace.

Cena v obchodě: 134

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.

Exit mobile version