Bubákov a Strašákov

0
(0)

Kniha Bubákov a Strašákov vychází v edici Colibris a vypráví laskavou a veselou formou pohádkové příběhy ze života strašáků a bubáků. Dozvíte se mnohé o jejich radostech, ale i strastech, které mají s námi lidmi. Seznámíte se v ní se svéráznými postavičkami, které osobně v Bubákově a Strašákově žili.
Hospodský Alois Strach, hajný Moldánek, švec Bolístko, porybný Bebíčko, dřevorubec Souček či hrobník Hnátek vám budou vyprávět prapodivné historky a strašidelné zkazky o všelijakých strašidlech, bubácích a jiných nadpřirozených bytostech. Kniha je rozdělena na dvě části, má dvě titulní strany a moudří již dozajista pochopili, že se tudíž dá číst z obou stran.br> Na historkách z Bubákova se jako spoluautor podílel Milan Zimmermann. Bohatě a strašidelně ilustroval Josef Pospíchal.
Kniha navazuje na odkaz klasických českých pohádek, kde je důležitý především příběh a fantazie dětí a důraz je kladen na spravedlnost, potrestání zla a vlastní ponaučení. Příběhy jsou tvořeny a psány tak, aby v nich našli potěšení nejen děti, ale i jejich rodiče. Platí tedy ono známé:
“Vhodné pro všechny čtenáře a posluchače bez rozdílu věku.”
Nechte se inspirovat pohádkovým světem dětí, jejich hrdiny a fantaziemi a užijte si společné chvilky nad knihou.
Takže, ať se vám krásně bojí, to vám přejí bubákovští a strašákovští.

  • Nakladatel:
    Colibris – GMP Group
  • ISBN:
    978-80-906184-0-4, EAN:
    9788090618404
  • Ilustrace: Pospíchal, Josef
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 64 stran, 22 × 23 cm, česky
  • Rozměry: 22 × 23 cm
  • Rok vydání:
    2015

Cena v obchodě: 251

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.