Dva roky s Mongoly

0
(0)

Pravdivý příběh tajného agenta, který infiltroval nejnebezpečnější americký motorkářský gang Mongols MC, který 17 let válčil s Hell´s Angels MC o užívání spodní nášivky s nápisem „California“, Mongolové tento boj vyhráli.
Vyšetřování mezi Mongoly byla nebezpečná hra. Podle informací získaných ATF se z Mongolů stal nejnásilnější motorkářský klub Ameriky, byli úzce provázaným kolektivem bláznivých, nepředvídatelných a nestoudných hajzlů. Tři sta padesát plnoprávných členů bylo jen zlomkem počtu Hells Angels, jejich nenáviděných rivalů, ale od počátku sedmdesátých let, kdy byli založeni, dokázali způsobit již hodně pohrom.
Jejich nejvýznamnější násilné činy v 70. a 80. letech byly namířeny proti Hells Angels, s kterými vybojovali a nakonec vyhráli válku trvající sedmnáct let. Ale v polovině 90. let se pod vlivem nelítostných latinskoamerických gangů východního předměstí Los Angeles nevybíravé násilí Mongolů rozšířilo z motorkářského podsvětí a začalo terorizovat veškeré obyvatelstvo jižní Kalifornie. Když Mongolové zavítali do obyčejných barů a klubů, kde lidé neznali jejich hrůzu nahánějící reputaci, byla výsledkem série ostrých útoků, soubojů na nože a přestřelek.

  • Nakladatel:
    Radomír Fiksa
  • ISBN:
    978-80-904365-9-6, EAN:
    9788090436596
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 290 stran, 15 × 21 cm, česky
  • Rozměry: 15 × 21 cm
  • Rok vydání:
    2012 (1. vydání)

Cena v obchodě: 269

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.