Knihy-ke-stažení-zdarma.com

Jak být šťastný od 9 do 5

0
(0)

Pro mnohé z nás je pracovní život příliš náročný, stresující a nijak nás netěší.
Něco by se s tím mělo udělat! Pojďme to změnit.
Zažívat v práci štěstí není žádný luxus – je to základ! Lidé už dávno přišli na to, že když milují svou práci, jsou mnohem produktivnější, výkonnější, kreativnější a mají větší motivaci. Také jejich soukromý život je najednou šťastnější. Je také jisté, že šťastné firmy, plné šťastných zaměstnanců, jsou efektivnější, úspěšnější a dosahují větších zisků než jejich „nešťastní“ konkurenti.
Ať už jste zaměstnanec nebo manažer, nováček nebo pracovní veterán, ať už pracujete v malé firmě, velké korporaci nebo ve veřejném sektoru, tato kniha vás chce naučit, jak být v práci šťastnější.
Nabízí vám:
– Teorii, jak být v práci šťastnější, na čem je toto štěstí založeno a co pro ně musíme udělat. Co nás vlastně v práci činí šťastnými a co působí přesně opačně.
– Jednoduché a efektivní příklady z praxe, jak se stát kreativnějším a zlepšit pracovní život i prostředí sobě, svým kolegům a celé firmě.
– Jak v sobě najít energii a jak ji vložit do plánu být šťastný tady a teď.

Šťastní zaměstnanci, manažeři, zákazníci a dodavatelé tvoří ten nejlepší tým. Udělají větší kus práce, mají skvělé nápady a vytvářejí větší hodnoty. Kniha, kterou teď držíte v ruce, byla přeložena do devíti jazyků včetně čínštiny, španělštiny či vietnamštiny a nyní vychází také česky.

Cena v obchodě: 150

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.

Exit mobile version