Myšlenkové mapy

0
(0)

V knize MYŠLENKOVÉ MAPY z edice Poradce pro praxi se dozvíte:
– jak myšlenkové mapy fungují a jak je vytvářet; – jak používat mind mapping v různých situacích a k různým účelům; – jak pomocí map shromažďovat nápady a strukturovat informace; – jak s nimi lépe plánovat svůj čas nebo se učit nové věci; – jak díky mapám objevit a rozvíjet svou osobnost a svůj potenciál; – pro koho jsou myšlenkové mapy vhodné; – jak vám myšlenkové mapy pomohou v pracovním a soukromém životě; – co umí mindmappingový software.
Myšlenkové mapy jsou technikou, která výrazně zlepší vaše myšlení, koncentraci, paměť, rozhodovací schopnosti, kreativitu i komunikační dovednosti. V knížce, která přináší vše důležité o myšlenkových mapách, najdete také mnoho příkladů a praktických návodů. Stejně jako mnoho lidí před vámi budete překvapeni, jak vám myšlenkové mapy pomohou v pracovním a soukromém životě.
Horst Müller je poradcem v oblasti mind mappingu a možností jeho využívání. Získal certifikát školitele myšlenkových map v Buzanově centru v Poolu (Velká Británie) a je členem společnosti koučů vmt. Nabízí semináře na téma mind mapping a jeho využívání při sebeřízení, řízení času, komunikaci a rozvoji osobnosti. Je zároveň autorem publikace věnované sebeřízení.

  • Nakladatel:
    Grada
  • ISBN:
    978-80-247-5057-6, EAN:
    9788024750576
  • Překlad: Helekal, Daniel
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 112 stran, 13,2 × 20,5 cm, česky
  • Rozměry: 13,2 × 20,5 cm
  • Rok vydání:
    2013 (1. vydání)

Cena v obchodě: 144

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.