Základy metody projektového řízení PRINCE2

0
(0)

Dvojjazyčný manuál Základy metody projektového řízení PRINCE2® je první oficiální anglicko-českou učebnicí projektového managementu metodiky PRINCE2 na českém knižním trhu. Popisuje celosvětově uznávanou metodiku projektového řízení. která se používá nejen v komerční oblasti, ale i ve veřejné správě. Dvojjazyčná verze přispívá nejen k pochopení problematiky, ale i ke zlepšení jazykových znalostí a anglické terminologie. Znalosti z oblasti řízení projektů metodikou PRINCE2 podstatně zvyšují šanci na úspěšné dokončení projektu a dosažení plánovaných přínosů.

Manuál je určen pro projektové manažery, ředitele a sponzory projektů a jiným účastníkům projektových týmů, pro externí účastníky a dodavatele projektů, pro účastníky školení PRINCE2 Foundation a pro studenty metodiky projektového řízení hlavně na ekonomických a manažerských oborech ..

Součástí manuálu je i CD s bonusem – vzory projektové dokumentace PRINCE2 a bezplatný přístup do sekce videopřednášek. Detaily o manuálu jsou na stránce www.prince2manual.cz.

  • Nakladatel:
    INBOX SK
  • ISBN:
    978-0-9576076-2-0, EAN:
    9780957607620
  • Překlad: Gablas, Branislav, Proková, Renáta
  • Popis: 1× kniha, 1× CD, brožovaná, 312 stran, 20 × 26 cm, česky, anglicky
  • Rozměry: 20 × 26 cm
  • Rok vydání:
    2013

Cena v obchodě: 359

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.