Restart

0
(0)

„Od mnohých slýcháme, že byznys se nedá dělat tak, jak ho děláme my. Tito kritici nechápou, jak může firma úplně zavrhnout růst, porady, rozpočty, správní rady … a přesto si vést dobře. Říkají, že nemůžete konkurovat velkým hráčům bez pořádného rozpočtu na marketing a reklamu. Ano, říkají toho hodně. A my říkáme, že se mýlí. My jsme důkazem jejich omylu. A tuto knihu jsme napsali, abychom vám ukázali, jak se tímto důkazem můžete stát i vy.“
Napište si podnikatelský plán, pozorujte konkurenci, najděte si investory… Pokud i vy hledáte takovou otřepanou radu, tahle knížka není pro vás.

Restart (v originále Rework) vám předkládá jiný – lepší a snazší – způsob, jak v podnikání uspět. Ukáže vám, že k tomu potřebujete mnohem méně, než si myslíte. Naučí vás, jak se dostat do hry, aniž byste museli vykrást banku, mít reprezentativní kancelář a spoustu zaměstnanců, poradí vám, jak být produktivnější, a dostanete i hromadu dalších, neobvyklých myšlenek, které vás mohou inspirovat i podněcovat.

Díky jednoduchému jazyku a nabídce jednoduchých řešení je ideální knihou pro každého, kdo někdy snil o tom, že se postaví na vlastní nohy. Cílevědomí podnikatelé, majitelé malých firem, lidé ponoření do své každodenní práce, kterou ale nenávidí, oběti „zeštíhlování“ a umělci, kteří už nechtějí strádat – ti všichni najdou na jejích stránkách neobyčejně cenné rady.

  • Nakladatel:
    Jan Melvil Publishing
  • ISBN:
    978-80-87270-04-2, EAN:
    9788087270042
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 288 stran, 14 × 21 cm, česky
  • Rozměry: 14 × 21 cm
  • Rok vydání:
    2011

Cena v obchodě: 199

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.