Strážce času

0
(0)

Od autora Mitche Alboma, který inspiroval miliony lidí po celém světě knihami jako Tuesdays with Morris (úterý s Morrisem) a The Five People You Meet in Heaven (Pět lidí, které potkáš v nebi), přichází jeho nejpůsobivější román The Time Keeper (Strážce času ) – poutavá legenda o prvním muži na Zemi, který počítal čas.

V nejnovějším románu Mitche Alboma je vynálezce prvních světových hodin potrestán za to, že se pokoušel měřit nejúžasnější Boží dar – čas. Je vyhoštěn na staletí do jeskyně a přinucen naslouchat hlasem všech, kteří ho léta hledali. Nakonec, když byla jeho duše skoro zlomená, Otec čas mu udělil svobodu, spolu s magickými přesýpacími hodinami a posláním: příležitostí splatit svůj dluh tím, že naučí dvou pozemských lidí skutečnému významu času.

Zatímco počítání času začalo tak nevinně, dnes už dominuje v našich životech a nevíme si bez něj představit jediný den. Vynálezce se vrací právě do našeho světa a začíná svou cestu za vlastní záchranou se dvěma rozdílnými partnery: jedním je dospívající dívka, která si chce vzít život, přičemž druhým je vlivný starý obchodník, který chce žít navěky. Aby zachránil sám sebe, musí zachránit obou.

Tato evokující próza v sobě nese neobyčejný příběh, který inspiruje čtenáře, aby znovu zvážil své vlastní představy o čase, jak ho tráví a jaký cenný ve skutečnosti je.

  • Nakladatel:
    The Vision
  • ISBN:
    978-80-97765-9-7, EAN:
    9788097076597
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 245 stran, 13,5 × 19 cm, česky
  • Rozměry: 13,5 × 19 cm
  • Rok vydání:
    2012

Cena v obchodě: 197

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.