Mallorca

0
(0)

Turistický průvodce nabitý aktuálními informacemi z řady nakladatelství Berlitz. Text je doplněn množstvím poutavých fotografií. Pevná, šitá vazba vydrží časté používání v terénu a díky praktickému formátu lze průvodce pohodlně nosit v kapse. Štastnou cestu!
Mallorca může být směle považována za ideální místo ke strávení dovolené. Svou krásou učarovala miliónům turistů, kteří se sem každoročně rádi vracejí. Temně modré i tyrkysové vody Středozemního moře, stovky kilometrů pobřeží s bělostnými písečnými plážemi a tajemnými zátokami, pulzující hlavní město, nepředstavitelných 300 slunečných dní v roce a bohatá nabídka ubytování společně se snadnou (a levnou) leteckou dopravou na ostrov tak činí z Mallorky jeden z nejkrásnějších koutů země.

Krajina na ostrově je rozmanitá. Působivé útesy pohoří Serra de Tramuntana, jež je zařazeno na seznam světového kulturního dědictvíUNESCO, obepínají západní pobřeží od Andartxu po Cap de Formentor. Jediný pohled na zdejší strmé pobřežní srázy s překrásnými zátokami a starobylými vesničkami vám doslova vyrazí dech.

  • Nakladatel:
    Lingea
  • ISBN:
    978-80-87819-44-9, EAN:
    9788087819449
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 144 stran, 10,5 × 14,4 cm, česky
  • Rozměry: 10,5 × 14,4 cm
  • Rok vydání:
    2014 (1. vydání)

Cena v obchodě: 129

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.