Dívka na zabití. Záhada zimná zahrady. Průšvih

0
(0)

V hlavní roli Kate Branniganová.

Seznamte se s Kate Branniganovou, soukromým očkem z Manchesteru, sympatickou hlavní hrdinkou série detektivek skotské autorky. Napínavé příběhy se odehrávají v atraktivním prostředí šoubyznysu i v pochybných čtvrtích severoanglických měst. Val McDermidová je skutečnou mistryní napínavých psychologických románů. Nikdo nedokáže vystavět takové zápletky nebo vyprávět příběhy jako ona. Budou vám vstávat vlasy hrůzou na hlavě.

Dívka na zabití

Kate Branniganová má soukromou detektivní kancelář v Manchesteru. Populární rockový zpěvák Jett ji požádá, aby vypátrala jeho dlouholetou přítelkyni a textařku Jettových písní Moiru, která záhadně zmizela. Branniganová však netuší, že nalezení Moiry je předehrou k vraždě. Ukáže se, že kontroverzní Moiry se chtělo zbavit hned několik lidí.

Záhada zimná zahrady

Zimní zahrady záhadně mizí… Nejde však o zapomenutý detektivní příběh slavného Sherlocka Holmese, ale o další případ Kate Branniganové. Soukromá vyšetřovatelka s nasazením vlastního života odhalí nejen různé podvody a nekalé finanční machinace, ale i vraždu.

Průšvih

Kate Branniganová má jediný důvod, proč dovolit svému příteli podílet se na vyšetřování podvodů kolem prodeje nových aut – je přesvědčena, že se nemůže nic stát. Bohužel se má poučit, že u Richarda je třeba počítat s každou eventualitou. Proti své vůli je zatažena do světa drogových obchodů, dětské pornografie, podvodníků a vymahačů, kdy stane tváří v tvář smrti v případě nejnebezpečnějšího vyšetřování své kariéry…

  • Nakladatel:
    BB art
  • ISBN:
    978-80-7461-106-3, EAN:
    9788074611063
  • Originál:
    Dead Beat, Kick Back, Crack Down
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 576 stran, 16 × 21 cm, česky
  • Rozměry: 16 × 21 cm
  • Rok vydání:
    2012

Cena v obchodě: 336

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.