Christina Marie – Kníže Arnsberk

0
(0)

Podzim roku 1906
Hraběnka Christina Marie, která se po smrti svého manžela stáhla do ústraní, se znovu vrací do nádherného a okázalého světa vídeňského císařského dvora. Minulost jí však nedovolí žít dlouho v klidu. Při pokusu odhalit pozadí manželovy vraždy a získat dokumenty týkající se jejího původu, jimiž by uhájila sobě i synovi dědictví po matce, dojde v její životě k výraznému obratu. Stane se milenkou ruského vyslance Volganova, přičemž nevyhnutelně padne do politických intrik, v nichž své želízko v ohni má i další člen rodiny, který si sám činí nároky na její dědictví.
Má řadu pomocníků a přátel, ale i neúprosné a mocné protivníky…
Jako osobu nebezpečnou monarchii umístí Christinu Marii do ústavu choromyslných, odstaví jí veškerý majetek a jejího syna svěří do poručnické péče. S pomocí sluhy Jánoše se Christině Marii podaří uprchnout, Jánoš však za svoji pomoc zaplatí životem.
Nemocná a bez prostředků nachází na čas útočiště a lásku u mladého malíře, který ji později doprovází do ciziny, kde doufá, že najde klid a bezpečí. Ale i tady se ocitá v ohrožení života…
Vtom zasáhne kníže Arnsberg. Podaří se věrnému příteli předat už dlouho milované ženě jejího syna? Dojde velká láska obou již zralých lidí konečně svého naplnění?

  • Nakladatel:
    Ikar
  • ISBN:
    978-80-249-1396-4, EAN:
    9788024913964
  • Originál:
    Christina Marie und der Fürst
  • Překlad: Perglová, Jitka
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 240 stran, 13,4 × 20,6 cm, česky
  • Rozměry: 13,4 × 20,6 cm
  • Rok vydání:
    2010 (1. vydání)

Cena v obchodě: 143

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.