Lunární kalendář 2017 + Babiččin snář + Desátý rok s Měsícem

0
(0)

Nejpřehlednější lunární kalendář na rok 2017 je sestaven nejen ze zkušeností a praktik našich předků, ale s ohledem na právě probíhající období. Jediný ze všech podobných kalendářů se vztahuje nejen k jednotlivým ročním obdobím, ale navíc se váže i k jednotlivým svátkům a významným dnům. Podle lunárního kalendáře můžete pečovat o své tělo a starat se o svoje zdraví. Vhodné dny k rozhodování a plánování důležitých věcí a dny pro jejich realizaci vám pomohou udržet domácí klid a pohodu. Budete-li se věnovat své zahrádce s ohledem na Měsíc a roční období, bude vám vzkvétat. Můžete zkusit i držet vhodnou dietu a hubnout podle Měsíce. Rady na každý den, vycházející z moudrosti našich předků, jsou tedy sestaveny promyšleně tak, aby jejich využití mělo praktický smysl a byl skutečným průvodcem a pomocníkem po celý rok.
Snář
Výklad snů neboli snář je, podobně jako pranostiky a přísloví, jedním z projevů lidové slovesnosti, vycházející ze života našich předků. Zlý sen byl považován za jakési varování, dobrý měl přinášet nějakou radost nebo příjemnou událost. Význam snů často vychází ze zkušeností a občas je kořeněn humorem. Snář, nazírán z nadhledu dnešních dnů, je naivním, ale přesto půvabným dokladem dob minulých. Nejnovější, avšak zcela původní snář obsahující výklad všech snů, pochází z osvědčených pramenů a je doplněn kolážemi Klára Trnkové.
Desátý rok s Měsícem
V příloze Desátý rok s Měsícem najdete praktické rady, jak se postarat o svou zahradu v souladu s lunárními cykly a roční období. Při správné péči bude vaše zahrádka vzkvétat a odmění vás bujnou zelení, krásnými květy i hojnou úrodou.

  • Nakladatel:
    Studio Trnka
  • ISBN:
    978-80-87678-41-1, EAN:
    9788087678411
  • Popis: 2× kniha, 1× kalendář, 1× příloha, česky
  • Rok vydání:
    2016 (1. vydání)

Cena v obchodě: 268

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.