Univerzální zákony života

0
(0)

Tato kniha může vám i vašim blízkým posloužit jako průvodce na cestě osobního rozvoje a pozitivních životních změn. Na mnoha konkrétních příbězích snadno pochopíte a porozumíte tomu, jak svět funguje.
Za dlouhá tisíciletí vývoje jsme se naučili přesně popsat každý jev, který probíhá v?okolním světě. Vše jsme změřili a zvážili. Prozkoumali do posledních detailů každou částečku hmoty. Do kosmu hledíme výkonnými teleskopy… Zdálo by se tedy, že není téměř nic, co bychom měli ještě vědět.
Zapomněli jsme však na náš vnitřní vesmír. Na zákonitosti, podle kterých fungujeme my sami. Tato pravidla jsou stejně neměnná jako zákon gravitace. Neskryjeme se před nimi a neobejdeme je. Pokud konáme proti jejich smyslu, přicházejí nepříjemné pocity, bolesti, ale i nemoce.
Jediná možnost, jak si uvědomit zákonitosti tohoto světa, je seznámit se s?nimi. Poznat a pochopit Univerzální zákony života. Když správně porozumíte jim a tedy především sami sobě, přestanou vás potkávat nepříjemné situace nebo negativní stavy a začnete žít vyrovnaný a spokojený život. Staňte se tedy jedněmi z mála lidí, kteří chápou široké souvislosti svého života.

  • Nakladatel:
    Zrcadlo
  • ISBN:
    978-80-87847-00-8, EAN:
    9788087847008
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 248 stran, 13 × 18 cm, česky
  • Rozměry: 13 × 18 cm
  • Rok vydání:
    2013 (1. vydání)

Cena v obchodě: 190

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.