Hrajeme si s dětmi na rodičovské dovolené

0
(0)

Pro knihu návodů na hry, vyrábění a jiné zábavy pro rodiče s dětmi od narození do 4 let autorka vybírá takové aktivity, které jsou jednoduché, zajímavé a přitom snadno použitelné bez speciálních pomůcek. Využívá věci běžně dostupné v domácnosti i v přírodě. Většina aktivit a vyrábění je koncipována tak, aby je zvládlo samo dítě a rodič hrál jen pomocnou roli. V knize se objevují nápady na nové hry nebo aplikování známých her tak, aby je bylo možno využít pro opravdu malé děti.
Kniha obsahuje hry v místnosti (říkanky pro nejmenší s návodem, jak je doprovodit jednoduchým pohybem, říkanky ke každodenním rituálům, relaxační hry, pohybové a poznávací hry a náměty k tvoření s dětmi) a hry venku (pro jednotlivá roční období). Knihu ocení rodiče na rodičovské dovolené, prarodiče a vychovatelé, mateřská centra, vychovatelky v jeslích a vyučující v mateřských školách.

Jana Němečková vystudovala psychologii se zaměřením na klinickou psychologii, má tři děti, několik let pracovala v salesiánském mateřském klubu v Kobylisích jako vedoucí kroužků cvičení a vyrábění pro malé děti (1–4 roky), rok pracovala jako „teta“ ve školičce SHM pro děti od tří let.

  • Nakladatel:
    Portál
  • ISBN:
    978-80-262-0990-4, EAN:
    9788026209904
  • Ilustrace: Koubská, Patricie
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 136 stran, 14,5 × 20,5 cm, česky
  • Rozměry: 14,5 × 20,5 cm
  • Rok vydání:
    2016 (2. vydání)

Cena v obchodě: 49

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.