Zázraky archanděla Michaela

0
(0)

Archanděl Michael je odedávna mocným ochráncem a přítelem, který pomáhá každému, kdo se na něho obrátí. Jako léčitel, bojovník a anděl strážný přináší Michael mír a vítězí nad temnotou.
V tomto objevném a povznášejícím díle Doreen Virtue na konkrétních příkladech ukazuje, jakými způsoby Michael vnáší harmonii do životů lidí na celém světě. Kniha obsahuje fascinující pravdivé příběhy o tom, jak tento archanděl ochraňoval lidi při řízení automobilu, jak je vedl v jejich profesní dráze a jak chránil jejich děti, a dokonce jak používá svou málo známou schopnost opravovat přístroje. Naučíte se s Michaelem navázat kontakt a objevíte způsoby, jak s jeho pomocí dosáhnout fyzického i psychického uzdravení sebe sama, svých přátel, členů rodiny i svých klientů. Dozvíte se také, jak ke stejným schopnostem dopomohl tisícům dalších po celém světě.
Příběhy v této knize otevřou vaše srdce nádherně čisté a bezpodmínečné lásce, již Michael projevuje každému, kdo o ni projeví zájem. Zázraky archanděla Michaela vám pomohou cítit se milovaní, v bezpečí a pod ochranou.
Archanděl Michael je Boží pravou rukou a přináší na Zemi mír tak, že z ní vykořeňuje strach a stres. Michaelovy vynalézavé metody neznají hranic, stejně jako jeho schopnost být se spoustou lidí zároveň. Díky tomu, že jej nic neomezuje, Michael může – a chce – pomáhat vám i všem ostatním v každé situaci, aby nastolil pokoj a mír.
Pojem archanděl pochází z řečtiny a znamená „nejmocnější posel Boží“. Arch je totéž co „první“ nebo „nejmocnější“ a anděl znamená „Boží posel“. Michaelovo jméno je hebrejského a babylonského původu a jeho význam zní „kdo je jako Bůh“. Archanděl Michael tedy znamená „nejmocnější posel, který je jako Bůh“. Jinými slovy, Michael přináší čisté poselství lásky, moudrosti a moci přímo od Stvořitele.
Michael je jediným andělem, o kterém se v bibli mluví jako o „archandělovi“, a je zde rovněž označen jako „jeden z nejvyšších knížat“. V knihách Daniel a Zjevení se líčí, jak Michael poskytuje ochranu v těžkých dobách.
V nesčetných legendách, zvláště pak v rámci křesťanské, židovské, muslimské a keltské tradice, se mluví o proslulé síle a moudrosti archanděla Michaela. Přesto se tento archanděl neomezuje pouze na stránky svatých textů. Je velice aktivní i dnes a působí mezi námi. S velkou pravděpodobností již pomohl a pomáhá i vám, zvláště pokud jste se na něj někdy obrátili. Možná právě on způsobil, že jste se dostali k této knize.

  • Nakladatel:
    Synergie
  • ISBN:
    978-80-7370-190-1, EAN:
    9788073701901
  • Originál:
    Miracles of Archangel Michael
  • Překlad: Kittová, Monika
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 181 stran, 14.2 × 21.3 cm, česky
  • Rozměry: 14,2 × 21,3 cm
  • Rok vydání:
    2010 (1. vydání)

Cena v obchodě: 149

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.