Jak poznat, že vaše kočka touží po vaší krvi

0
(0)

Existuje mnoho knih, které vás naučí, jak se o kočku starat. Je ale jen jediná kniha, která vám řekne, jak poznáte, že vaše kočka touží po vaší krvi.
Matthew Inman píše a kreslí pro web The Oatmeal a je autorem řady komiksů, mezi nimiž vyniká jeho kočičí knížka How to tell if your cat is plotting to kill you. Všichni chovatelé a milovníci koček budou souhlasit s tím, že kočky jsou osobnostmi – vyniká to ve srovnání s ostatními domácími mazlíčky včetně psů. Asi i proto jsou kočky námětem tolika skvělých komiksů, stripů nebo kreslených filmů.
Knížka prochází celou řadu témat a situací, ve kterých jistě svého vlastního domácího miláčka velmi dobře poznáte. Ať už vezmete kapitolku Jak se mazlit s kotětem nebo třeba (moje oblíbené) Nápady na dárky pro páníčka, jsou to všechno věci odpozorované ze skutečnosti a dotažené do podoby, která vás skvěle pobaví.
A co víc – naučíte se rozpoznat okamžik, kdy vaše kočka začne plánovat vaši smrt. To bude nejvyšší čas, kdy byste se měli nad sebou zamyslet, najít chyby, kterých jste se dopustili, a pokusit se ještě všechno zachránit. Třeba bude stačit nějaká hračka, víc mazlení se (pokud bude kočka chtít), nějaká dobrůtka nebo omezit nevhodné chování, když vám chce spát na klíně.

  • Nakladatel:
    Zoner Press
  • ISBN:
    978-80-7413-334-3, EAN:
    9788074133343
  • Překlad: Barochová, Nikol
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 136 stran, 16,9 × 21,8 cm, česky
  • Rozměry: 16,9 × 21,8 cm
  • Rok vydání:
    2016 (1. vydání)

Cena v obchodě: 359

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.