Terra Nullius

0
(0)

Co znamená být lidmi? A jak dlouho jimi ještě zůstaneme? Příběhy vyprávějí o lidech, ať už je hrdinou člověk nebo mimozemšťan, robot či zvíře. Sci-fi je ovšem výjimečná tím, že tvoří a rozvíjí definici, co vůbec znamená být člověk, dostává postavy na samou hranici lidství a mnohdy ji i překračuje.
Setkáte se tu s příběhy, jejichž autoři se nebáli dojít až do neprozkoumané země nikoho za lidstvím. Každý je jiný a originální, ale přinejmenším jedno mají společné – dechberoucí fantazii. Vydáme se s nimi do světa tajných služeb, nebezpečné archeologie a biotechnologií, na samou hranici Sluneční soustavy ke členům chystané první mezihvězdné výpravy, mezi bytosti obdařené docela jinými právy než běžní lidé, nečekané průkopníky nových technologií, za fascinujícími kosmickými fenomény i k lidem válčícím o přežití, o záchranu a pomstu – nebo naději na poznání.
Antologie českých sci-fi povídek žánru "biologické science fiction", které se věnují tématu transhumanismu ve všech jeho myslitelných podobách. Inteligentní, přemýšlivá, ale přesto velmi čtivá díla těch nejlepších.
Autoři: Martin Gilar, Tomáš Petrásek, Karolína Francová, Alexandr Kazda, Julie Nováková, Petra Pecharová, Lucie Lukačovičová, Hanuš Seiner.

  • Nakladatel:
    Brokilon
  • ISBN:
    978-80-7456-256-3, EAN:
    9788074562563
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 336 stran, 14,5 × 22,2 cm, česky
  • Rozměry: 14,5 × 22,2 cm
  • Rok vydání:
    2015 (1. vydání)

Cena v obchodě: 359

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.