Neviditelné bary

0
(0)

Lucien Zell se narodil v předvečer Dušiček (1. listopadu) ve městě andělů (Los Angeles, Kalifornie). Už dvacet let však žije v Evropě. Ačkoli není vzděláním spisovatel, pilně navštěvoval univerzitu, na které jsou spisovatelé vždycky vítáni. Vzdělával se na cestách, učila ho noc a krutá lhostejnost, která vládne vesmíru. Na Zellově univerzitě se vyučuje osamění a odmítnutí a Zell v současnosti pracuje na doktorském titulu.

Lucien Zell je zaníceným krásistou (v protikladu k teroristovi). Své umělecké bomby sází prostřednictvím širokého spektra médií. Alan Levy, americký spisovatel a kritik, ho oslavuje jako trubadúra 21. století. Vydal čtyři sbírky poezie. Jeho haiku získaly první cenu internetového časopisu World Haiku Review. Hrál v bollywoodském filmu Prague, Zellova kapela Wavemen vydala v roce 2010 CD Fall into Flight. Jako textař spolupracoval s řadou umělců různých žánrů a jeho písně vydala renomovaná hudební vydavatelství.

Neviditelné bary jsou jeho prvním románem. Jeho děj tvoří zdánlivě nesouvisející příběhy z „neviditelných“ barů po celém světě, které jejich protagonisté vyprávějí majiteli jednoho takového baru.

  • Nakladatel:
    Volvox Globator
  • ISBN:
    978-80-7207-901-8, EAN:
    9788072079018
  • Překlad: Knotková, Radka
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 384 stran, 12,1 × 19 cm, česky
  • Rozměry: 12,1 × 19 cm
  • Rok vydání:
    2014 (1. vydání)

Cena v obchodě: 249

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.