Simpsonovi : Futurama

0
(0)

Bender vs. Homer? Tak to je nářez!
Co by se stalo, kdyby se posádka Planet Expressu a obyvatelé Nového New Yorku potkali se Simpsonovými a obyvateli Springfieldu… a jak je to vůbec možné? Přicházejí Simpsonovi plní Futuramy! Futurama zaplavená Simpsonovými! Účinkují: zlí mozkové, mimozemšťané s laktózovou intolerancí, obří klubko vlny, létající auta, záměny identity, ovládnutí světa, tkanivo reality roztrhané na kusy, myslící planeta sbírající komiksy, Deweyův desetinný systém, meloun samojed, otrokářství, vesmírní piráti, mocí posedlí upíři, bitvy superhrdinů, nelichotivé spodní prádlo, šílená věda, která se vymkla kontrole a mnohem, mnohem víc!
Toto je sága, na kterou jste čekali! Příběh tak velký, tak ambiciózní a tak strhující, že se musí rozložit na 208 stran velkého formátu, kde najdete pohromadě nové příběhy, mezihry, úvodní skicy, grafické návrhy postav a galerii plakátů od předních talentů komiksové grafiky, jako jsou Alex Ross, Sergio Aragonés, Geof Darrow, Kyle Baker, Peter Kuper a Bernie Wrightson a další.
Hledáte konvergenci trhání reality, cestování časoprostorem a to vše v intergalaktickém měřítku? Přesně to jsou Simsonovi versus Futurama a jejich Propletená lapálie! Zábava od začátku až do konce!

  • Nakladatel:
    Jota
  • ISBN:
    978-80-7462-137-6, EAN:
    9788074621376
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 240 stran, 20 × 29,2 cm, česky
  • Rozměry: 20 × 29,2 cm
  • Rok vydání:
    2012 (1. vydání)

Cena v obchodě: 297

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.