Prázdniny Billa Madlafouska

0
(0)

Třetí pokračování úspěšných příběhů oblíbeného dětského hrdiny.
Tam, kde skončil druhý díl – Průšvihy Billa Madlafouska, tam třetí díl příběhů oblíbeného dětského hrdiny začíná. Bill a jeho přátelé Bůček, Bedna a Madla se probouzejí do začátku prázdnin, do toho nekonečného prostoru pro všechno, co chtějí dělat, ale na co kvůli škole a učení neměli čas. Mohou spát, do kdy chtějí. Nemají žádné povinnosti (pokud v to nepočítáme mytí nádobí a skládání ponožek). Mají nekonečně času na hraní. Jedno ale se tu však najde – nemohou být celé prázdniny spolu.
Na Billa čekají dvě veliké prázdninové zkoušky. Poprvé v životě jede na tábor. Poprvé v životě je pryč od své rodiny a pranic se mu to nelíbí. Musí se sžít s dětmi, které nezná, musí čelit útoku jedné hezké holky a odolat, protože má přece Madlu! Když se pak vrátí z tábora domů, čeká ho druhá zkouška. Madla si totiž s ním a jeho sestřičkou KJ chce neustále hrát na rodinu.
Třetí díl příběhů Billa Madlafouska se nese ve stejně rozverném duchu jako předchozí knihy. Humorné příhody jsou prosluněné bezstarostností léta a zavedou hrdiny do situací, které od nich budou vyžadovat rozhodnost, důvtip a přemýšlení. Což jim ale neděůlá žádný problém, protože když je vám deset a chystáte se do páté třídy, tak už přece víte, o čem život je ?.

  • Nakladatel:
    No Limits
  • ISBN:
    978-80-87973-02-8, EAN:
    9788087973028
  • Ilustrace: Vydrová, Markéta
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 172 stran, 13,4 × 20,6 cm, česky
  • Rozměry: 13,4 × 20,6 cm
  • Rok vydání:
    2014 (1. vydání)

Cena v obchodě: 224

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.