Posilování s balančními pomůckami

0
(0)

Úspěšná publikace je ve svém druhém vydání rozšířena o populární formu posilování na moderní mobilní posilovací pomůcce TRX, což je lanový závěsný systém původně vyvinutý pro americké speciální vojenské jednotky.
Knížka seznamuje kondiční a výkonnostní sportovce a jejich trenéry s novými trendy v rozvoji silových a koordinačních schopností. Autoři nabízejí komplexní i lokální posilovací a zpevňovací cvičení s využitím široké škály balančních pomůcek, včetně podrobné charakteristiky, popisu zapojených svalových partií a možností změny obtížnosti cvičení. Popisované cviky jsou rozděleny podle hlavních zapojovaných svalových segmentů, přehledně graficky zpracovány a doplněny fotografiemi.
Výkonnostní a kondiční sportovci najdou v knize návod, jak zkvalitnit, obměnit nebo zpestřit svou kondiční přípravu. Mnoho užitečných rad zde naleznou trenéři mládežnických i dospělých kategorií všech sportovních odvětví s nároky na silovou a koordinační přípravu. V neposlední řadě i rekreační sportovci a lidé pečující o své zdraví se dozví o možnostech zefektivnění pohybového projevu, vyrovnání svalových dysbalancí a posílení posturálního systému formou balančních cvičení. Publikace je rovněž přínosná pro instruktory a lektory ve fitness centrech, jako doplňková literatura pro studenty sportovních směrů a všechny laické zájemce o kondiční trénink.

  • Nakladatel:
    Grada
  • ISBN:
    978-80-247-5130-6, EAN:
    9788024751306
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 216 stran, 16,6 × 24 cm, česky
  • Rozměry: 16,6 × 24 cm
  • Rok vydání:
    2014 (2. vydání)

Cena v obchodě: 186

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.