Harry Potter and the Cursed Child (8) – Parts I & II

0
(0)

I přes prohlášení, že sedmým dílem se příběhy Harryho Pottera uzavírají, byl vytvořen příběh osmý. Má podobu dvoudílné divadelní hry, kterou autorka vytvořila ve spolupráci s Jackem Thornem a Johnem Tiffanym. Její premiéra bude 30. července v londýnském West Endu. Příběh dostane také knižní podobu, která spatří světlo světa měsíc po premiéře divadelní hry.
Odehrává se 19 let po skončení sedmidílné série. Harry je přepracovaným úředníkem ministerstva kouzel a otcem tříčlenné rodiny.
Jeho minulost je mu stále v patách a také jeho nejmladší syn Albus bojuje s tíhou rodového prokletí. Minulost neblaze proniká do současnosti a Harry i jeho syn jsou konfrontováni se syrovou pravdou, že zlo může přijít z těch nejneočekávanějších míst.
Based on an original new story by J.K. Rowling, Jack Thorne and John Tiffany, a new play by Jack Thorne, Harry Potter and the Cursed Child is the eighth story in the Harry Potter series and the first official Harry Potter story to be presented on stage.
It was always difficult being Harry Potter and it isn’t much easier now that he is an overworked employee of the Ministry of Magic, a husband, and father of three school-age children. While Harry grapples with a past that refuses to stay where it belongs, his youngest son Albus must struggle with the weight of a family legacy he never wanted. As past and present fuse ominously, both father and son learn the uncomfortable truth: sometimes, darkness comes from unexpected places.

  • Nakladatel:
    Little Brown
  • ISBN:
    978-0-7515-6535-5, EAN:
    9780751565355
  • Originál:
    Harry Potter and the Cursed Child – Parts I & II
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 344 stran, 16 × 24 cm, anglicky
  • Rozměry: 16 × 24 cm
  • Rok vydání:
    2016 (1. vydání)

Cena v obchodě: 422

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.