World of Warcraft – Stormrage

0
(0)

Když byl svět Azeroth ještě mladý, přinesli na něj řád bohům podobní titánové, kteří přetvářeli jeho země i moře k obrazu svému. Po celou dobu měli před očima jako vzor velkolepý plán, dokonalou podobu světa, kterou si sami vysnili. A přestože tito titáni Azeroth už dávno opustili, jejich úchvatné dílo přetrvalo. Bezchybná verze skutečného světa se nazývá Smaragdový sen – svěží, divoká a prvotní podoba… světa WARCRAFT.
Smaragdový sen halí mnohá tajemství stejně jako jejich samotářské strážce – zelenou dračí letku. Některá odhalili druidi, kteří do Smaragdového světa už mnoho let vstupují, aby jeho prostřednictvím sledovali tok života v Azerothu a plnili tak svůj nejdůležitější úkol – udržovat přírodní rovnováhu.
Ne všechny sny jsou ale příjemné. V poslední době se Smaragdovým snem začíná šířit Smaragdová Noční můra, zkažený prostor plný temnoty, který proměňuje Sen v místo plné nepředstavitelného děsu a hrůzy. Noční můra zcela nečekaně uvěznila i zelené draky, kteří z ní následně vyšli se znetvořenými těly a zvrácenou myslí. Pro druidy, kteří do stále temnějšího Snu vcházejí, je čím dál těžší – a často zcela nemožné – z něj uniknout.
Druidi nejsou ovšem jedinou obětí Noční můry, neboť ta zasahuje stále víc a víc tvorů. Její rostoucí síle možná podlehl i Malfurion Stormrage, první z azerothských druidů. Světem se šíří zlé sny a najít a osvobodit Malfuriona se zdá být jediná možnost.
Nepřátelé přírody se brzy dozví skutečný význam jména STORMRAGE.

  • Nakladatel:
    Fantom Print
  • ISBN:
    978-80-7398-222-5, EAN:
    9788073982225
  • Originál:
    Stormrage
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 442 stran, 11 × 16,8 cm, česky
  • Rozměry: 11 × 16,8 cm
  • Rok vydání:
    2013 (1. vydání)

Cena v obchodě: 242

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.