Vyjímečných si važ, nikoho se neboj

0
(0)

Upřímný, nemilosrdný, nijak nepřikrášlovaný příběh o životě bez zábran – vykládaný bývalým prezidentem jednoho z nejvíce očerňovaných a nepochopených motocyklových klubů v Americe.
Když se Ruben Cavazos za úsvitu převlékl, už to nebyl technikem počítačové tomografie v Medical Centru Univerzity jižní Kalifornie (USC). Stal se mužem známým, a v mnoha případech i obávaným, jako Doc, mezinárodní prezident Mongolů, nejrychleji se rozrůstající a pečlivě sledovanou organizací svého druhu ve Spojených státech.
Ve skutečnosti jsou Mongolové úzce spjatou skupinou bratrů oddaných svému klubu, svým parťákům Mongolům a své svobodě. Žijí, aby si užívali života, párty a cestovaní na otevřené cestě. A nejvíce ze všeho se dožadují respektu. Když jsou zatlačeni příliš daleko, Mongolové se semknou a zatlačí zpět. Jenom se zeptejte Pekelných andělů, ukrajinské mafie, mexické mafie a vlády Spojených států, kteří všichni zkoušeli, jak moc jsou Mongolové odhodlaní.
Ve Výjimečných si važ, nikoho se neboj, je Doc poprvé připravený podělit se o příběhy přetrvávající bitvy Mongolů o přežití a prosperitu navzdory všemu – často i hroznému násilí.
Ruben "Doc" Cavazos byl mezinárodním prezidentem Motocyklového klubu Mongolové až do konce roku 2008, kdy úřady zatkli zhruba šedesát Mongolů. Ruben Cavazos je držen bez nároku na kauci a čeká na soudní proces za obvinění z vydírání. Žije v Kalifornii.

  • Nakladatel:
    Radomír Fiksa
  • ISBN:
    978-80-87525-12-8, EAN:
    9788087525128
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 240 stran, 15 × 21 cm, česky
  • Rozměry: 15 × 21 cm
  • Rok vydání:
    2012

Cena v obchodě: 287

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.