Martin Kratochvíl – Suma sumárum

0
(0)

Memoáry dnes vydává řada známých lidí. Někteří staví na skandálech, jiní svou minulost hodnotí seriózně, ostatní prostě vzpomínají. Není snadné ohlédnout se zpět a napsat o svém životě tak, aby to čtenáře zaujalo.
Martin Kratochvíl je všestranná a nepochybně zajímavá, charismatická osobnost. Jeho duše míří vysoko, metafyzika je jeho hobby. Ve své knize nevypráví, co mu běželo při psaní hlavou, co nového vymyslel a jak mu přátelé i Prozřetelnost pomáhali. Bere život s nadhledem. Určitě nezachytil všechno a na řadu věcí zapomněl, ale výpovědi jeho přátel dokumentují, jaký má široký záběr.
Hodně od života chtěl a hodně dokázal. Často se vrhal do neuvěřitelných věcí téměř po hlavě, ale nepřišel o ni. Jeho krédo, že všechno jde, když člověk chce, je velmi stimulační. Kromě vlastního televizního studia a jachty si splnil všechny sny. Zasadil strom, postavil dům, má tři děti. Má všechno, co chlap potřebuje: rodinu, talent, úspěch, peníze i přátele. A navíc je dítětem Štěstěny. Hraje jazz, sportuje, cestuje, podniká, leze po horách, pilotuje své soukromé letadlo. Nelze ho prostě přehlédnout. Většina lidí si ho váží, ale někteří ho kritizují. Možná právě ti, co nedošli v životě tak daleko…

  • Nakladatel:
    Ikar
  • ISBN:
    80-249-0585-X, EAN:
    9788024905853
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 248 stran, 14,5 × 20,5 cm, česky
  • Rozměry: 14,5 × 20,5 cm
  • Rok vydání:
    2005 (1. vydání)

Cena v obchodě: 253

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.