Děti a monstra

0
(0)

Důchod bývalého vládce pekla Lucifera se vyvíjí poněkud problematicky. Ve službách nebe zachránil svět před hrozbou němých bohů a byl odměněn předmětem nepředstavitelné síly – branou, která vede do ještě nestvořené nicoty.

Ale brána sama o sobě je pouhým nástrojem. A Lucifer ho hodlá použít, aby naplnil své skutečné cíle. Jeho putování za ztracenými křídly ho zavádí do japonského zásvětí, kde vládne Izanami – do strašlivého domu komnat bez oken. Na jeho prahu zanechá Lucifer svou nesmrtelnost i veškerou moc. Vstoupí do labyrintu pastí a zrad, kde je jen jediná věc nebezpečnější než neúspěch: úspěch.

Brána, kterou Lucifer vyřízl do textury jsoucna, mezitím přitahuje k jeho losangeleskému hudebnímu baru nejrůznější síly. Síly, které chtějí ovládnout naši realitu. Ovládnout a zničit.

A až ta bouře vypukne naplno, Luciferovi už možná nezbyde místo, kam by se mohl vrátit.

Pokračování příběhu padlého anděla, zrozeného na stránkách proslulého SANDMANA Neila Gaimana. Kniha LUCIFER: DĚTI A MONSTRA byla nominována na prestižní cenu Willa Eisnera a obsahuje čísla 5-13 pravidelné série LUCIFER.

  • Nakladatel:
    Netopejr
  • ISBN:
    978-80-87044-26-1, EAN:
    9788087044261
  • Ilustrace: Ormston, Dean; Kelly, Ryan; Peter, Gross
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 208 stran, 17,2 × 26 cm, česky
  • Rozměry: 17,2 × 26 cm
  • Rok vydání:
    2009 (1. vydání)

Cena v obchodě: 449

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.