Jak zvládat emoce pomocí obrazů živlů

0
(0)

Má vlastně ještě cenu psát nějakou knihu o lidských pocitech? Vždyť o emocích už bylo napsáno snad téměř všechno… Pracovat se svými emocemi je jistý druh umění. Díky knížce pochopíte zákonitosti lidských emocí a dokážete pracovat se slabými stránkami vlastní emocionality. Zkušený autor vás seznámí s pěti základními emocemi, jejichž sebereflexivní pochopení je nezbytným základem pro zvládnutí dále uvedených technik. Poznáte deset emocionálních situací, kterými každý člověk opakovaně prochází a podle svojí povahy a emocionální výbavy je zvládá s menším či větším úspěchem.
Autor představuje základní přírodní obrazy – živly (oheň, voda, dřevo, země, kov). Pomocí vizualizací těchto živlů a výtvarného umění lze se svými emocemi pracovat na nejhlubší úrovni lidské duše. Jde o to, naučit se představit si správný a příslušný obraz určitého živlu právě v tom okamžiku, kdy člověk prožívá svou nepříjemnou emoci a chce se jí zbavit. Knížka je oproti jiným, které se zabývají emocionalitou nebo problematikou živlů, jedinečná tím, že srozumitelně popisuje, jak obrazy živlů fungují a jak s nimi prakticky a zábavně pracovat, aby se člověk zcela zásadně emocionálně posunul, dosáhl citové stability, štěstí a kvalitních mezilidských vztahů.
Autor: "Pokud si čtenář z této knihy odnese byť jen jedinou myšlenku, která mu bude ku prospěchu, splnila kniha moje očekávání. Bude-li se čtenář ke knize vracet opakovaně, pak budu rád, že s ním budu moci sdílet hluboké pravdy lidské civilizace, kterých se tato kniha snaží dotknout."

  • Nakladatel:
    Grada
  • ISBN:
    978-80-247-4609-8, EAN:
    9788024746098
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 160 stran, 16 × 23 cm, česky
  • Rozměry: 16 × 23 cm
  • Rok vydání:
    2012 (1. vydání)

Cena v obchodě: 212

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.