Skrytá síla Photoshopu

0
(0)

Máte také občas pocit, že vaše fotografie tak nevynikají, přestože jsou dobře řemeslně zpracované? Máte obavu z tvůrčí rutiny? Chcete se naučit používat Photoshop jinak a objevit jeho skryté možnosti? Tak přesně pro vás je určena Skrytá síla Photoshopu.
Tato kniha umně kombinuje inspirativní nápady a praktické krokové postupy, které vás spolehlivě dovedou ke skvělým výsledkům. Výjimečné fotografie totiž potřebují nejen bezchybnou práci s fotoaparátem, ale také originální postprodukci. Jak na ni vám ukáže digitální malíř a skvělý fotograf Harold Davis na hromadě konkrétních příkladů, díky nimž budete moci vytvářet takové obrázky, o kterých vždy snili. Dostaňte vaše fotografie na vyšší úroveň! – Naučte svou představivost pracovat s digitální postprodukcí ještě před tím, než stisknete spoušť. – Vytvářejte originální snímky pomocí detailních krokových postupů, které se hodí na všechny dostupné verze Photoshopu. – Plně ovládněte všechny podstatné nástroje Photoshopu včetně vrstev a masek.
Posuňte se od každodenní fotografie ke kreativním snímkům, které vzbudí pozornost. Mimo jiné se v knize dozvíte, jak správně pracovat s doostřením, vrstvami a maskami, upravovat expozici pomocí režimů prolnutí a vícenásobného zpracování snímků ve formátu RAW, vytvářet manuální HDR obrázky a pracovat s režimem Lab a texturami. Harold Davis je oceňovaným profesionálním fotografem, jehož originální tvorba je velmi ceněna. Je také autorem několika fotografických bestsellerů a jeho populární workshopy jsou často beznadějně vyprodané. Více se o Haroldu Davisovi můžete dozvědět na jeho stránkách www.photoblog2.com.

  • Nakladatel:
    Computer Press
  • ISBN:
    978-80-251-4344-5, EAN:
    9788025143445
  • Originál:
    The Way of the Digital Photographer
  • Překlad: Goliaš, Marcel
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 192 stran, 21 × 23,5 cm, česky
  • Rozměry: 21 × 23,5 cm
  • Rok vydání:
    2015 (1. vydání)

Cena v obchodě: 424

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.