Džusy a smoothies nabité vitamíny

0
(0)

Hledáte jednoduchý způsob, jak vaše tělo nabít energií a být zdravější, zhubnout a cítit se skvěle? Džusy a smoothies nabité energií je výborná sbírka lahodných receptů na nápoje s využitím zdravých a lehce stravitelných přísad, které vyživí a revitalizují vaše tělo.
Pozvedněte odšťavňování na zcela novou úroveň. Bailey využívá řadu složek, včetně mořské zeleniny, bylin, čajů a tinktur a vy tak objevíte nové přísady pro vaše džusy. Konzumace těchto šťáv a smoothies je jednoduchý a účinný způsob, jak rychle zformovat své tělo, dodat mu potřebnou energii a živiny a celkově osvěžit tělo i mysl.
Autorka předkládá také jednoduché recepty, které vám pomohou zhubnout, doplnit energii vašemu tělu, posílit váš imunitní systém a navíc ještě budete vypadat lépe. Pouze 3 dny s těmito smoothies nabitými energií a budete se cítit skvěle!
Christine Bailey (autorka knihy Džusy: jak hubnout – detoxikovat – zlepšit kondici – zůstat štíhlí a zdraví), knihu doplnila seznamem, který vám pomůže rychle najít recepty, které právě potřebujete, ať už chcete zhubnout, doplnit tělu energii, posílit imunitní systém, bojovat proti stárnutí nebo jen cítit se skvěle. Tento třídenní plán vám pomůže na vaší cestě ke zdraví a skvělému pocitu.

  • Nakladatel:
    Omega
  • ISBN:
    978-80-7390-328-2, EAN:
    9788073903282
  • Originál:
    Supercharged Juice and Smoothie Recipes
  • Překlad: Procházková, Eva
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 160 stran, 18 × 21,6 cm, česky
  • Rozměry: 18 × 21,6 cm
  • Rok vydání:
    2016 (1. vydání)

Cena v obchodě: 224

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.