Mistrovství digitální fotografie s DSLR

0
(0)

Chcete zlepšit kvalitu fotografií a své dovednosti v digitální temné komoře? Máte jedinečnou možnost využít zkušenosti opravdových profesionálů.

Držíte v ruce kompletního průvodce zpracováním obrazu v digitálním věku. Ve dvou přehledně strukturovaných částech najdete ideální kombinaci způsobů uměleckého vyjádření a konkrétních fotografických postupů. V samostatných oddílech se pak na konci každé kapitoly dozvíte, jak teorii uvést v praxi. Pro vybraná témata si autoři přizvali na pomoc i několik dalších mistrů oboru.Například k úpravám snímků se vyjádří zkušený obrazový editor časopisu National Geographic, k fotografické etice zase reportér fondu UNICEF. Nalistujte tedy inspiraci nebo řešení pro každou příležitost.

V knize se dále dozvíte jak:

* Vybrat fotoaparát a snadno pracovat s digitální technikou
* Správně exponovat a vhodně aplikovat kompoziční pravidla
* Kreativně využívat dostupné světlo a hloubku ostrosti
* Efektivně provádět správu a běžné počítačové úpravy fotografií
* Provádět pokročilé úpravy, jako je skládaní panoramat či HDR
* Připravit snímky pro tiskový výstup nebo publikaci na Internetu

O autorech:
Jay Dickman zpracoval více než 25 fotografických cyklů pro National Geographic Society, obdržel Pulitzerovu cenu, zvítězil na přehlídce World Press Photo a dosáhl řady dalších úspěchů na mezinárodních fotografických soutěžích. Pravidelně spolupracuje s magazíny TIME, Forbes nebo Sports Illustrated. Pořádá populární workshopy a jeho zkušenosti využívají společnosti Olympus, Lexar a Hewlett-Packard. Další informace naleznete na stránkách www.jaydickman.net.

Jay Kinghorn je profesionální konzultant v oboru zpracování digitálních fotografií. Ve svých prezentacích se zaměřuje na zvyšování efektivity pracovních postupů a prohlubování uživatelských zkušeností s programy Adobe Photoshop a Adobe Lightroom. Organizuje také školení pro univerzity a velké společnosti, jako Olympus, Sony nebo Adobe. S jeho postřehy, návody a užitečnými tipy se můžete seznámit na webu http://jaykinghorn.com.

  • Nakladatel:
    Computer Press
  • ISBN:
    978-80-251-2816-9, EAN:
    9788025128169
  • Originál:
    Perfect Digital Photography
  • Překlad: Pavelka, Jakub
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 424 stran, 21,2 × 24 cm, česky
  • Rozměry: 21,2 × 24 cm
  • Rok vydání:
    2010 (1. vydání)

Cena v obchodě:

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.