Biologické hodiny

0
(0)

Technický pokrok, neustálá touha po ekonomickém růstu a blahobytu a tzv. globalizace pokračují neskutečně rychlým tempem. Nikdy v minulosti přitom nepostihovala některá onemocnění tolik lidí jako v současném světě. Nemoci srdce, obezita, cukrovka, alergie, rakovina i psychické problémy nazývané civilizační se šíří jako epidemie a sužují nejen dospělé, ale i děti. Jeden z účinných receptů, jak jim čelit a prožít dlouhý život bez větších zdravotních komplikací, nenabízejí dokonalé přístroje nebo západní medicína ve své současné podobě, ale prevence spočívající v respektu k přírodě.
Jedním z důležitých aspektů zdraví je pravidelnost. Pokud budeme respektovat náš vnitřní časový systém, biologické hodiny, umožní nám to přirozeně a včas reagovat na změny. V této ojedinělé publikaci autor jednoduše a prakticky popisuje základní principy biologických hodin, které platí od počátku vzniku vesmíru a řídí každý náš jedinečný život.
Přináší souhrnné a srozumitelné informace, praktický návod a užitečné rady, jak naslouchat tomu, co nám tělo říká, a žít tak v harmonii s přírodními principy.

  • Nakladatel:
    Eminent
  • ISBN:
    978-80-7281-467-1, EAN:
    9788072814671
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 368 stran, 13,3 × 21,5 cm, česky
  • Rozměry: 13,3 × 21,5 cm
  • Rok vydání:
    2013 (1. vydání)

Cena v obchodě: 224

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.