Přátelé, milenci a jiné nerozvážnosti

0
(0)

Vtipný a chytrý román o radostech a strastech moderního manželství a záludnostech starých přátelství z pera autorky bestselleru Tajný život takové normální matky, který byl nadšeně přijat čtenáři i kritikou.
Samovi a Lauře Diamondovým – a stejně tak i jejich přátelům – se s blížící se čtyřicítkou život už dávno nezdá tak jednoduchý jako před lety, když se seznámili. Zatímco neuroložka Laura by ráda pracovala jen na poloviční úvazek a pořídila si třetí dítě, pro jejího manžela Sama je podobná představa naprosto děsivá a hodlá tomu jednou provždy zabránit. Ani Janey Dartová, bývalá volnomyšlenkářka a nyní renomovaná podniková právnička, neprožívá zrovna snadné období. Sice se jí po letech konečně podařilo citově osvobodit (odpoutat) od muže, jehož považovala za svou životní lásku, stíny její minulosti ji ovšem neopouštějí.
Zato Jonathan Sleet, nejlepší přítel Sama Diamonda a majitel módní restaurace, je na vrcholu kariéry: právě vydal novou kuchařku a chystá se natáčet televizní seriál o vaření. Jenom odolávat pokušení v podobě krásné mladé ženy se mu jaksi nedaří. A tak není divu, že jeho kdysi okouzlující manželka Hannah si na jejich rodinné ekofarmě v Suffolku najde jiné rozptýlení.
Jonathan je však odhodlán svést všechny své přátele po dlouhých letech dohromady a v rámci oslav svých čtyřicátých narozenin naplánuje společnou dovolenou. Jenže když se sejde šestice starých přátel, kteří mají za sebou dvě desetiletí spletitých osudů a vzájemných vztahů a provází je i nějaké to komplikované tajemství z minulosti, může se takový společně strávený týden poněkud zvrtnout…

  • Nakladatel:
    Rybka Publishers
  • ISBN:
    978-80-97067-71-0, EAN:
    9788097067717
  • Originál:
    Friends, Lovers and other Indiscretions
  • Překlad: Johnová, Lucie
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 352 stran, 14,4 × 21,5 cm, česky
  • Rozměry: 14,4 × 21,5 cm
  • Rok vydání:
    2009 (1. vydání)

Cena v obchodě: 233

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.