Deník nindži ze šestky 1

0
(0)

Jmenuju se Case Cooper a jsem nindža ze šesté třídy. Dneska jsem první den v nové škole, kde znám jenom svoji sestřenici Zoe (která je ale ve srovnání se mnou možná až moc oblíbená). Já byl jen další hubený kluk, dokud mě skupina nindžů nepřijala do svého klanu. Přineslo mi to spoustu problémů, na které jsem nebyl připravený, což je důvod, proč si píšu tenhle deníky (nebo kroniku, jak by řekl můj táta) – abych varoval ostatní děti, jak je nebezpečné stát se nindžou. Říká se, že historie se ráda opakuje – a tomu chci právě zabránit.
Deník nindži ze šestky je vtipná dobrodružná kniha pro děti ve věku 9-12 let.
Chase Cooper je srdcem a duší série o Nindžích. Ve volném čase čte komiksy. Hraje videohry až do východu slunce a přestane jenom proto, že musí jít do školy. Dívá se s kamarády na trapné staré horory, aby se mohli posmívat zvláštním efektům. Jeho nejlepší přátelé si z něho dělají legraci, ale to z nich dělá jeho nejlepší přátele.
Vidíme svět jejich očima a prostřednictvím jeho brutálně upřímného vyprávění o tom, jak přichází do školy jako nováček. Chce být v pohodě, ale je pořád ve střehu, aby neřekl nebo neudělal něco nevhodného.
Chase Cooper je i Marcus Emerson, spisovatel, třiačtyřicetiletý poloviční Korejec, který vlastní víc komiksů než románů, víc videoher než filmů a sbírku hraček, která nutí jeho rodiče kroutit hlavou nad tím, co dělá se svým životem.
Ale Chase jsme taky my všichni. To on je ta touha po dobrodružství a vzrušení hluboko ukrytá v našem nitru. To on je ta tajná část naší osobnosti, která truchlí nad tím, že se naše generace narodila moc brzy na dálkové kosmické lety. Že si nikdy nevypěstujeme úžasné superschopnosti mutantů. A že nikdy nebudeme mít pádnou výmluvu, proč si vzít kápi s vyšitým symbolem.

  • Nakladatel:
    BB art
  • ISBN:
    978-80-7507-553-6 , EAN:
    9788075075536
  • Originál:
    Diary of a 6th Grade Ninja
  • Překlad: Duha, Ondřej
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 96 stran, 13,5 × 20,5 cm, česky
  • Rozměry: 13,5 × 20,5 cm
  • Rok vydání:
    2016 (1. vydání)

Cena v obchodě: 179

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.