Nejlepší praxe v řízení lidských zdrojů

0
(0)

Na trhu ojedinělá publikace se věnuje využití takzvané nejlepší praxe (best practice) v řízení lidských zdrojů. Zaměřuje se na nejlepší praxi ve vytváření pracovních míst, plánování, výběru, hodnocení, odměňování a vzdělávání zaměstnanců i péči o zaměstnance, jejich pracovní podmínky a pracovní vztahy, což jsou činnosti řízení lidských zdrojů, které rozhodují o úspěchu organizace v současných ekonomických a sociálních podmínkách.
Autor mimo jiné na základě vlastního empirického šetření srozumitelně a přehledně vymezuje pojetí řízení lidských zdrojů, seznamuje s vývojem řízení lidských zdrojů a radí, jaké zásady a postupy v řízení lidských zdrojů uplatňovat, aby manažeři a personalisté dosahovali očekávaného výkonu organizace prostřednictvím dosahování požadovaného výkonu zaměstnanců.
Kniha přináší inspiraci všem organizacím, které se chtějí stát nejlepšími a nejúspěšnějšími zaměstnavateli, uvědomují si důležitost schopných a motivovaných zaměstnanců pro dosažení úspěchu a chtějí jejich prostřednictvím vytvářet spokojené zákazníky a další zainteresované strany, jejichž spokojenost zajišťuje organizaci dlouhodobou prosperitu a trvalou konkurenční výhodu.

  • Nakladatel:
    Grada
  • ISBN:
    978-80-247-5212-9, EAN:
    9788024752129
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 200 stran, 16,8 × 24 cm, česky
  • Rozměry: 16,8 × 24 cm
  • Rok vydání:
    2014 (1. vydání)

Cena v obchodě: 212

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.