Jak se stát intradenním finančníkem

0
(0)

Není tomu tak dávno, co obchodování na světových burzách patřilo ke zdánlivě nedosažitelným profesím. V posledních letech však i tato oblast prochází celosvětově nevídanou revolucí a tak se burzovní obchodování začíná stávat dostupné i nejširší veřejnosti a to s možností obchodovat díky internetu přímo z domova, navíc s velmi přesně kontrolovaným rizikem.

Dlouholetí obchodníci P. Podhajský a T. Nesnídal se vám nyní pokusili v této jedinečné knize, první svého druhu u nás, přiblížit podstatu takzvaného intradenního obchodování. Na řadě konkrétních příkladů vám ukáží, jak se dá intradenně obchodovat pro tisíce dolarů měsíčně, při obchodování pouhé 2,5 hodiny denně. Nechybí řada důležitých psychologických lekcí, které lépe vyzbrojí začínající obchodníky v oblasti vlastní sebedůvěry a samozřejmě se čtenář dočká i popisu originálního obchodního systému FinWin.

Součástí knihy je i několik rozhovorů se zahraničními obchodními elitami nebo zahraničními brokery, kteří se v tomto byznyse pohybují již řadu let.

Autoři jsou mimo jiné občasnými hosty investičních pořadů České Televize a přednášejícími jak v rámci vlastních obchodních seminářů, tak na nepravidelných setkáních profesionálních obchodníků z celého světa v Las Vegas.

  • Nakladatel:
    Zoner Press
  • ISBN:
    978-80-903874-4-7, EAN:
    9788090387447
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 283 stran, 17 × 24 cm, česky
  • Rozměry: 17 × 24 cm
  • Rok vydání:
    2008

Cena v obchodě: 358

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.