Priority ředitele

0
(0)

Kniha Priority ředitele poskytuje přímé, specifické, cenné a praktické rady a postřehy pro začínající vedoucí výkonné úředníky a generální ředitele nebo manažery, podpořené humornými a ironickými příběhy. Neil Giarratana vás vezme do úřadu generálního ředitele a ukáže nejvyšší ředitelské priority – dostat ty pravé… jinak!
Vše, co jste kdy o ředitelování potřebovali vědět
Autor výběrem témat mapuje klíčové oblasti, které musejí být zpracovány dobře a s inteligencí, a podrobně vysvětluje jak na to. Giarratanova kniha Priority ředitele je plná fascinujících, překvapujících a vždy relevantních informací, které autor popisuje na příkladech z více než třicetileté praxe. Dozvíte se, co potřebujete vědět o kritických oblastech zájmu nebo činnostech generálního ředitele. Ani jedna z nich by neměla znamenat rozdíl mezi úspěchem a neúspěchem.
Rady pro řešení Vašeho problému
V knize naleznete cílené rady, které vám pomohou, např. konec rozdělující kancelářské politiky; rychlý vývoj nových produktů; předpověď zisku, aniž by byl idealistický; jak využívat morální zodpovědnost jako konkurenční výhodu; jak se vyvarovat temné strany hněvu; úspěšné provádění změn v podnikové kultuře či zavádění nových obchodních modelů.

  • Nakladatel:
    Anag
  • ISBN:
    978-80-7263-897-0, EAN:
    9788072638970
  • Překlad: Kolář, Jan
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 224 stran, 17 × 23,5 cm, česky
  • Rozměry: 17 × 23,5 cm
  • Rok vydání:
    2014 (1. vydání)

Cena v obchodě: 99

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.