Vytváříme WWW stránky pomocí HTML, CSS a JavaScriptu

0
(0)

Jazyky HTML, CSS a JavaScript dnes patří mezi základní kameny většiny webových stránek. Tyto tři jazyky se staly mimořádně populární, protože dohromady představují velmi jednoduchou a přitom mimořádně efektivní kombinaci značkovacího jazyka (HTML), jazyka pro formátování dokumentů (CSS) a skriptovacího jazyka (JavaScript).

Tato kniha představuje praktického průvodce těmito jazyky a zároveň také učebnici pro samouky s doprovodnými příklady. Je psána mimořádně srozumitelným, moderním jazykem tak, aby z ní mohli ihned čerpat praktické znalosti i úplní začátečníci. Publikace je rozdělena do 21 kapitol – lekcí.

Na konci knihy naleznete také praktické cvičení – velký projekt. Vaším úkolem bude prezentovat své fotografie, obrázky a prostorovou grafiku na webu. V tomto projektu si zopakujete mnohé znalosti a dovednosti získané v předchozích kapitolách. V dodatcích navíc naleznete tabulky znaků, vlastností CSS, předdefinovaných a „bezpečných“ barev…

Doprovodné CD lze prohlížet pomocí ukázkových HTML stránek; obsahuje všechny příklady k jednotlivým kapitolám, knihovnu skriptů rozdělenou podle kategorií, tabulky barev, znaků, vlastností CSS a další.

  • Nakladatel:
    Computer Press
  • ISBN:
    80-251-0167-3, EAN:
    9788025101674
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 256 stran, 16,7 × 22,5 cm, česky
  • Rozměry: 16,7 × 22,5 cm
  • Rok vydání:
    2004

Cena v obchodě: 107

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.