Star Wars – Zjevná hrozba

0
(0)

Rok 1999 nebyl významný pouze jako symbol konce 90. let. Minimálně všichni fanoušci vesmírného eposu George Lucase na něj budou vždy vzpomínat jako na rok, kdy se poprvé v kinech promítala Epizoda I – Skrytá hrozba a kdy se započala zcela nová éra jejich oblíbené ságy.
V Dark Horse zcela správně pochopili potenciál, který další filmová Star Wars trilogie skrývala. Autoři společnými silami vytvořili Star Wars komiksový svět, který se od toho filmového liší rozvíjením a odhalováním osudů řady dalších postav z předaleké galaxie. A tento Omnibus je toho přímým důkazem.
Příběh Vesmírná havárie poskytuje možnost nakouknout do doposud nezmapovaného kousku galaxie a vychutnat si téměř pohádkový příběh.
Naopak daleko temnější a vážnější stranu představují v tomto Omnibusu klíčové příběhy o výcviku Anakina Skywalkera, i o nájemných lovcích, které sice čtenáři ukazují spíše lokální konflikty, ale zároveň tvoří pomyslný dějový most mezi Epizodou I – Skrytá hrozba a Epizodou II – Klony útočí.
Značná část Omnibusu je věnována i speciálním, doposud souborně nevydaným příběhům.

Neztrácejte čas a začtěte se do těchto a dalších příběhů, obsažených v tomto Omnibusu, a zároveň se pokuste společně s rytíři řádu Jedi odhalit skutečnou, zjevnou hrozbu!

  • Nakladatel:
    BB art
  • ISBN:
    978-80-7507-010-4, EAN:
    9788075070104
  • Originál:
    Star Wars: Menace Revealed
  • Překlad: Jeník, Tomáš, Jeníková, Jitka
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 480 stran, 16,8 × 23,6 cm, česky
  • Rozměry: 16,8 × 23,6 cm
  • Rok vydání:
    2014 (1. vydání)

Cena v obchodě: 223

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.