Posvátná geometrie platonských těles: Kosmické útvary pěti elementů a jejich praktické použití v životě

0
(0)

Formy posvátné geometrie, které jsou rovněž známy pod pojmem „platonská tělesa“, představují základní stavební kameny pro všechno, co na světě existuje.
Jedná se o tetraedr (oheň), hexaedr (země), oktaedr (vzduch), dodekaedr (éter) a ikosaedr (voda). Od Platóna k současnosti… Řecký filozof Platon podrobně popsal tělo a k jeho prvkům přidružil platonský obraz světa. Formy produkují jasná, zářící, vysoce kmitající a strukturovaná poselství. Tato světelná informace posvátné energie je schopna obnovit svatost a tím také proces léčení ve všech směrech. Rovněž může nám lidem umožnit pozvednout naše podvědomí na vyšší úroveň, vstoupit v kontakt s vyšším věděním, a tím získat nové poznatky, popř. rozvinout dovednosti, urychlit proces světelného těla, zahojit rány v energetických polích, rozvíjet sebevědomí, splynout se záměrem naší duše a tím také více rozvíjet své sebevědomí.
Porozumějte zákonům posvátné geometrie Inovativní kniha Posvátná geometrie platónských těles uvádí do problematiky posvátné geometrie a jejího působení v praktickém užití a provází čtenáře na jeho vzrušující cestě k sobě samému. Ukazuje, že všechno, co nás na této planetě obklopuje, se skládá ze „zformované“ energie a „in-form-ací“.
Láska, léčení, úspěch, blahobyt a štěstí budou posíleny, porozumíme-li zákonům posvátné geometrie a začneme je ve svém životě používat.

  • Nakladatel:
    Anag
  • ISBN:
    978-80-7263-776-8, EAN:
    9788072637768
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 248 stran, 19,2 × 20 cm, česky
  • Rozměry: 19,2 × 20 cm
  • Rok vydání:
    2013 (1. vydání)

Cena v obchodě: 268

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.