Jak pracuje Lidské tělo

0
(0)

Tato kniha zavede čtenáře na neuvěřitelnou cestu lidským tělem a nabídne také letmý pohled do mimořádného světa lékařské vědy.
Za pomoci více než tisícovky detailních uměleckých ilustrací a fotografií mapuje anatomii lidského těla, zobrazuje každou jeho část a zároveň vysvětluje fyziologii jednotlivých tělesných systémů a poskytuje fascinující nahlédnutí do všech tělních funkcí od působení slzných žláz až po informace, jak tělo absorbuje a využívá sacharidy. Je přehledně rozdělena do dvanácti kapitol, a to podle jednotlivých tělesných partií a jejich funkcí: hlava, smysly, krk, hrudník, horní končetiny, břicho a žaludek, reprodukční systém, pánev a dolní končetiny, krevní oběh, tělesné systémy, buněčná a chemická struktura a vývoj tělesných cyklů. Lidské tělo lze přirovnat ke složitému přístroji, který je složen z miliard mikroskopických jednotek, které mají sice každá svou specifickou funkci, avšak spolupracují navzájem tak, aby vytvořily jeden fantastický, plynule fungující subjekt.
Cílem této publikace je přiblížit a srozumitelnou formou vysvětlit tuto "práci" lidského těla, a to od hlavy až po palec u nohy!

  • Nakladatel:
    Svojtka&Co.
  • ISBN:
    978-80-256-1160-9, EAN:
    9788025611609
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 512 stran, 23 × 29 cm, česky
  • Rozměry: 23 × 29 cm
  • Rok vydání:
    2014 (1. vydání)

Cena v obchodě: 134

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.