Richard Adam: Staré lásky opravdu nerezaví

0
(0)

Je zpěvák, skladatel, konferencier, jedna z prvních opravdu velkých hvězd naší populární hudby a pamětník. Proto může ve své nové knize vyprávět o pětasedmdesáti letech, které prožil v českém showbyznysu. Jako rovnocenný kolega celé řady známých osobností a často jako přímý účastník velkých událostí, které hýbaly dobou. Přitom mnoho viděl nejen zblízka, ale často i z druhé strany.
Adamovy vzpomínky nejsou obvyklým memoárem. Jeho kniha je výjimečná a bude jistě nanejvýš zajímavá pro všechny, kteří se zajímají o českou kulturu a její moderní dějiny. Najdou v ní jak odpovědi na vlastní otázky, tak jim nabídne nový, často velmi osobní pohled na celou galerii solitérů českého popu i společnosti. Avšak proto, že si lidé Adamova typu už nemusí od určitého věku brát servítky, může být čtenář někdy dokonce velmi překvapen.
Richard Adam není jen populární svými hity, které se líbí a stále se dobře poslouchají. Je pozoruhodný i jako člověk, jenž má na vrcholu své kariéry skutečně co říci, a je cenný i tím, že tak učinil.

  • Nakladatel:
    Petrklíč
  • ISBN:
    978-80-7229-373-5, EAN:
    9788072293735
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 144 stran, 14 × 20,5 cm, česky
  • Rozměry: 14 × 20,5 cm
  • Rok vydání:
    2013

Cena v obchodě: 269

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.