Na nule

0
(0)

Jste připraveni se vysvobodit, zažít zázraky nebo se zbavit omezení? Prakticky všechno, co děláte, je výsledkem podvědomí, které vás nutí jednat na základě programů, o jejichž existenci skoro nevíte. Nezačnete-li pracovat na tom, v co věříte, riskujete, že sabotujete veškeré svoje úsilí. Nad svým podvědomím máte větší sílu a kontrolu, než si vůbec myslíte. Kniha Na Nule vám ukáže, jak snadno nahradíte problémy programování vnitřním čištěním.

Autor bestsellerů, Joe Vitale, ve své předchozí knize Svět bez hranic, představil jedinečnou metodu zaměřenou na dosažení cílů pomocí jednoduché metody Ho’oponopono. Byla to první kniha, která vysvětlila, jak tato kdysi tajná havajská metoda pomáhá lidem žít ve zdraví, bohatství a štěstí. Je v ní strhující příběh o neobvyklém terapeutovi, který pomohl vyléčit celé oddělení duševně nemocných vězňů. To dodalo sílu tisícům čtenářům na celém světě dosáhnout všeho, o čem kdy snili. Na Nule začíná tam, kde Svět bez hranic končí. Joe vypráví, co se událo po vydání Světa bez hranic, nabízí nové příběhy, vysvětluje nové postupy, představuje nové léčitele a vede k lepšímu porozumění Ho´oponopono. Tato jednoduchá léčebná metoda mění životy. Prostřednictvím procesu nazývaného „čištění“ a opakováním vět miluji tě, omlouvám se, prosím odpusť mi a děkuji ti, smažete programy a přesvědčení, které si ani neuvědomujete. Čím více čistíte, tím více se přiblížíte k Nulovému stavu.

Hlavním poselstvím knihy je, že vaším úkolem nebo posláním není napravovat nebo měnit lidi nebo situace kolem sebe, ale spíše čistit svou vlastní vnitřní energii a přijmout stoprocentní zodpovědnost. Odměnou vám bude jasné vidění světa a inspirace.

  • Nakladatel:
    Čintámani
  • ISBN:
    978-80-87802-04-5, EAN:
    9788087802045
  • Originál:
    At Zero
  • Překlad: Pelíšek, Václav
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 211 stran, 15 × 21,5 cm, česky
  • Rozměry: 15 × 21,5 cm
  • Rok vydání:
    2014 (1. vydání)

Cena v obchodě: 165

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.