Před půlnocí, Gambit, Rodinná záležitost

0
(0)

PŘED PŮLNOCÍ Přestože je to génius, Nero Wolfe nemá práci příliš v lásce… Neochotně bere úkol s vražedným termínem a navíc související s nejskvělejší reklamní kampaní století propagující parfém Pour Amour. Jeho klienti tvrdí, že ten případ je naléhavější než vražda. Wolfe je brzy hluboce ponořen do změti intrik a důkazů, zvládá to ale jen tak tak a dokonce i Archie Goodwin je v rozpacích…

GAMBIT V exkluzivním a přísně výběrovém šachovém klubu by nikdo nečekal vraždu. Jerin byl jeden z těch géniů, kteří dokáží svůj mozek využít jen u simultánní šachové partie. Naopak Blount je rozmarný milionář, který mu chce drobnou radost překazit. I za cenu vraždy? O tom je přesvědčena policie. Jerina najde otráveného arzénovým koktejlem. Do případu vstoupí lehkým krokem Archie Goodwin a za ním Nero Wolfe.

RODINNÁ ZÁLEŽITOST Bombu, která rozmetala ložnici pro hosty ve Wolfově domě, si Pierre Ducos sice přinesl s sebou, ale o sebevraždě nemůže být ani řeč… S tak drzým způsobem vraždy se Nero Wolfe ještě nesetkal. Jeho osobní host, pozvaný do jeho domu, zahyne v pokoji jen pár metrů od velkého detektiva! Pierre Ducos byl číšník z jednoho z nejlepších restaurantů v New Yorku, který Wolfa nesčetněkrát obsluhoval. Vyšetřit tuto vraždu se stane pro proslulého gurmána věcí osobní cti.

  • Nakladatel:
    BB art
  • ISBN:
    978-80-7381-636-0, EAN:
    9788073816360
  • Originál:
    Before midnight, Gambit, Family affair
  • Překlad: Feltová, Daniela, Matysová, Veronika, Čermáková, Marie
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 488 stran, 15 × 21 cm, česky
  • Rozměry: 15 × 21 cm
  • Rok vydání:
    2010

Cena v obchodě: 338

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.