Maraton a jiné pošetilosti

0
(0)

Soubor svižných, vtipných a netradičních sloupků, které spojuje jediné téma: běh ve všech jeho podobách. Šestatřicet kapitol, šestatřicet různých pohledů na jeden z největších fenoménů dneška.
Knížka není příručkou s návodem, jak uběhnout maraton, přesto se dozvíte vše podstatné, co k běhání potřebujete znát. Kdy a jaké pít pivo, který tréninkový plán je nejgeniálnější na světě, jak vypadá běžecká sexmise, kde najdete zemi běhání zaslíbenou nebo proč je druhý maraton důležitější než ten první. Maraton a jiné pošetilosti jsou čtivým a s nadhledem napsaným průvodcem po osudu rekreačního běžce, který nemá v genech příliš talentu, neusiluje stát na stupních vítězů a jehož nejmilejší tréninkovou metodou je sled pokusů a omylů. Tedy průvodcem po osudu drtivé většiny z těch, kdo si párkrát do týdne obují maratonky a vyrážejí na běžecké stezky.
I proto se první vydání, na nějž se v crowdfundingové sbírce složili budoucí čtenáři, setkalo s nadšeným ohlasem a náklad byl rozebrán během několika týdnů.

  • Nakladatel:
    Grada
  • ISBN:
    978-80-247-5076-7, EAN:
    9788024750767
  • Popis: 1× kniha, brožovaná, 176 stran, 11,1 × 17,5 cm, česky
  • Rozměry: 11,1 × 17,5 cm
  • Rok vydání:
    2014 (2. vydání)

Cena v obchodě: 213

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.