Homeopatie pro zahradu a farmu

0
(0)

Mezinárodně známý autor zde shrnuje své dlouholeté zkušenosti s homeopatickým ošetřováním rostlin v Indii a v Holandsku. Kniha dává přesné a konkrétní instrukce, jak lze homeopatickými léky zvýšit úrodu a její kvalitu. Je v ní uveden podrobný popis účinků jednotlivých léků na rostliny. Obsahuje rady, jak homeopaticky zasáhnout při zlepšování kvality půdy, jaké léky léčí určité nemoci nebo určitá poranění či napadení rostlin nebo poruchy v jejich vývoji.
Orientaci usnadňuje rozsáhlý rejstřík (repertorium) poruch, nemocí, symptomů, parazitů či poškození s uvedením souvisejících léků. Kniha umožňuje bezpečnou orientaci nejen profesionálnímu znalci, ale také amatérskému zahradníkovi či laikovi. Výklad je provázen mnoha názornými barevnými fotografiemi poškození a nemocí rostlin. Podle autora je možné odstranit i problémy, s nimiž si běžný zemědělec nebo zahrádkář dosud nevěděl rady.
Homeopatické ošetřování rostlin je šetrné k přírodě, je ekologické a také laciné v porovnání s obvyklými způsoby ošetřování. Homeopatické léky jsou zpravidla používány v malém množství, rozpuštěné ve vodě, v zálivce či v postřiku, a jsou dostupné i v našich lékárnách či na internetu.

  • Nakladatel:
    Alternativa
  • ISBN:
    978-80-86936-28-4, EAN:
    9788086936284
  • Popis: 1× kniha, vázaná, 380 stran, 17 × 24 cm, česky
  • Rozměry: 17 × 24 cm
  • Rok vydání:
    2011 (1. vydání)

Cena v obchodě: 450

Jak užitečná byla tato kniha?

Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tuto knihu.